Ada Colau presideix l’acte d’homenatge de Barcelona a Salvador Puig Antich : Servei de Premsa

Ada Colau presideix l’acte d’homenatge de Barcelona a Salvador Puig Antich

04/03/2016Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 5 de març, a les 11.00 hores (plaça de Salvador Puig Antich, a Roquetes), l’alcaldessa, Ada Colau, presidirà l’acte d’homenatge de la ciutat a Salvador Puig Antich, coincidint amb el 42è aniversari de la seva mort, víctima de la dictadura franquista.

L’acte tindrà lloc a la plaça que du el seu nom, al barri de Roquetes de Nou Barris, i servirà per inaugurar oficialment la mateixa plaça i el monument dedicat a Puig Antich, obra de l’arquitecte Nicolás Aparicio i l’artista Gerard Cuartero.

L’alcaldessa estarà acompanyada pel primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello; la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, i el comissionat de Projectes Estratègics i Memòria, Ricard Vinyes. 

També participaran en l’acte la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell; la germana de Salvador Puig Antich, Montserrat Puig; el membre de la Plataforma d’Entitats de Roquetes Juanjo Martos Plaza, i el cantautor Joan Isaac.

Paraules clau

Salvador Puig Antich/