Marta Carranza assisteix a diferents activitats esportives del cap de setmana : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix a diferents activitats esportives del cap de setmana

11/03/2016



Temps estimat de lectura: 3 minuts

La comissionada d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, assistirà dissabte 12 de març a les 11 hores al partit d’exhibició de Bàskin que la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona organitza a l’esplanada exterior del Saló de l’Ensenyament. El baskin és una adaptació del basquet per a facilitar que puguin jugar juntes persones amb diferents capacitats. Aquest esport va néixer el 2001 a Cremona en el marc de l’escola, i avui és practicat per uns 4.000 escolars i 1500 persones fóra de l’escola.

El mateix dissabte, a les 13.30 hores, la comissionada assistirà a la I Competició 3 Style BCN Les Corts al nou Skatepark del carrer Albert Bastardas, després que la trobada s’hagués d’anul.lar per la pluja a finals de febrer. Començarà cap a les 12h i s’allargarà fins les 17-18h.

La competició està organitzada i dissenyada per joves i entitats del barri, conjuntament amb el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) i la Fundació per l’Esport i l’Educació de Barcelona (FEEB). El mateix dia de la competició, entre 11:00 a 12:00 h. es pot formalitzar la inscripció si no s’ha fet prèviament. Després d’aquest primera trobada es faran dos més abans de l’estiu, a La Mar Bella i a Via Favència.

Finalment, Carranza també assistirà a la cloenda i lliurament de premis del Campionat Europeu de Classe Finn de vela, que es celebra des de dissabte dia 5 al Barcelona International Sailing Center, al Parc del Fòrum de Barcelona. L’acte de lliurament tindrà lloc dissabte a les 17.30 hores al mateix centre.

Agenda del cap de setmana
Dissabte 12 es celebrarà la quarta prova del Circuit Barcelona Orientació organitzat pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, en aquest cas al Polígon Canyelles. La cursa començarà al Parc de Josep Maria Serra Martí, a les 10 hores i al llarg del matí els infants i joves, juntament amb les seves famílies, aniran cercant les fites amagades que han de trobar per poder acabar la cursa. Es preveu que hi participin unes 300 persones. El circuit està format per sis proves. Els següents recorreguts seran per l’àrea Macba-Raval, i pel Parc del Clot.

També dissabte 12 de març, a la piscina Sant Jordi, tindrà lloc la segona jornada de la I Fase de Figures i rutines de natació sincronitzada. En aquesta ocasió participaran les nedadores de Secundària i Batxillerat, després que el passat 5 de març ho fessin les nenes de Primària. Hi participen unes 350 nedadores. Per primera vegada, el jurat avaluarà no només la qualitat tècnica i coreogràfica, sinó que també puntuarà en funció dels valors presents durant la competició.

La gimnàstica rítmica viurà dissabte al Complex de La Mar Bella la I Fase de conjunts de gimnàstica rítmica, després de superar la fase de competició individual amb un gran nivell tècnic. Es preveu que participin 600 gimnastes i 130 grups de totes les edats al llarg de matí i tarda. Paral·lelament, el mateix 12 de març el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona organitza una trobada d’iniciació a la mateixa disciplina. Unes 400 nenes de les categories entre prebenjamines i infantils presentaran els seus elements grupals.

I diumenge dia 13 de març se celebra la fase competició individual de trampolí al Pavelló de La Mar Bella. S’esperen al voltant de 130 participants de totes les categories escolars, i tal i com succeirà en el cas de la natació sincronitzada, el Comitè de valoració de jutges realitzarà, paral·lelament a la puntuació tradicional, un altre tipus de puntuació amb la qual s’avaluarà a entrenadors, participants i públic d’acord amb el Semàfor de Valors.





Paraules clau

esport/