Barcelona, nou membre de la xarxa Rainbow Cities : Servei de Premsa

Barcelona, nou membre de la xarxa Rainbow Cities

28/03/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

La ciutat de Barcelona ha entrat a formar part de la xarxa Rainbow Cities, una organització de ciutats d’arreu del món per intercanviar experiències sobre polítiques LGTBI. Barcelona és la 24a ciutat que hi entra a formar part i ho fa amb l’objectiu de poder fer aportacions positives en el si d’aquesta organització a partir de la seva pròpia experiència en l’impuls de polítiques LGTBI, i així contribuir a enriquir la xarxa.

Barcelona a més a més vol enriquir-se participant activament en els debats sobre noves polítiques que es desenvolupen en aquesta xarxa, adquirint nous coneixements que puguin contribuir a millorar el treball diari que es desenvolupa a la ciutat sobretot en el camp de la protecció dels drets de les persones que pertanyen als col·lectius LGTBI.

L’organització de ciutats Rainbow Cities, de fet es basa justament en el convenciment que nombroses ciutats d’arreu estan ja utilitzant polítiques locals i mecanismes molt diversos per combatre la discriminació i per defensar els drets de les persones LGTBI en escoles, als llocs de treball, als carrers… Algunes ciutats acumulen una extensa experiència en la igualtat de drets d’aquests col·lectius, que volen també compartir.

Formen part d’aquesta xarxa de ciutats:

Amsterdam, Berlin, Bergen, Brighton & Hove, Colònia, Dumfries & Galloway, Ginebra, Ghent, Hamburg, Hannover, Lituània, Madrid, Mannheim, Ciutat de Mèxic, Munic, Nijmege, Rotterdam, la Haya, Torí, Utrech, Viena, Zuric, i Esch-sur-Alzette.





Paraules clau

lgtbi/