Barcelona Activa acull Startup Next, un programa d’acceleració de Techstars : Servei de Premsa

Barcelona Activa acull Startup Next, un programa d’acceleració de Techstars

03/04/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

 

Demà comença l’edició local d’Startup Next, un programa de pre-acceleració per a emprenedors amb projectes de negoci en fase inicial de desenvolupament. Es tracta d’una iniciativa global de Techstars, impulsada per Google for Entrepreneurs, què s’organitza a 30 ciutats diferents d’arreu del món.

Barcelona, com a Mobile World Capital és una ciutat de referència internacional què atrau l’atenció d’inversors i talent estranger, però alhora és un entorn amb una llarga tradició emprenedora què compta amb un ecosistema consolidat. Aquests són alguns dels actius pels quals Techstars ha triat la ciutat per dur a terme el programa.

Cada una d’aquestes edicions està organitzada per agents de l’ecosistema local. Així, en aquest cas, Startup Next Barcelona està promoguda per Intelectium, una acceleradora d’startups tecnològiques especialitzada en la captació de talent, en col•laboració amb Barcelona Activa.

 

Preparant startups atractives als ulls dels inversors

Es tracta d’un programa intensiu que durarà fins a finals de maig i que s’estructura en tallers en grup, sessions d’assessorament personalitzat i fites periòdiques. Està dissenyat de tal manera què permet als emprenedors complementar la formació amb la preparació dels seus projectes empresarials.

Al llarg d’aquestes setmanes els participants podran validar la viabilitat de la seva idea de negoci, treballar l’estratègia de venta i analitzar el mercat i la competència. En paral•lel, es prepara als emprenedors per entrar a la fase d’acceleració dels seus negocis, presentar els seus projectes davant d’inversors i aixecar capital.

A més, comptaran amb el suport de mentors experts com ara Lluis Font (Digital Transformation & Business Acceleration Catalyst), Helena Torras (VP Operations & Board Director a Abiquo, Fundadora de Bwom), Luke Angell (COO de Vittalia Internet), Carlos Blanco (Emprenedor i Business Angel, Fundador d’Akamon Entertainment, Grupo ITnet, Conector i FirstTuesday BCN), Patricio Hunt (Soci-Director d’Intelectium), Marcos Aubeso (Investment Analyst a Caixa Capital Risc) o César Bardaji (Business Angel i Non-executive Board Director d’empreses), entre d’altres.

Els projectes seleccionats per participar són: Exipple, Shargo, MiCuento, Wide Eyes Technologies, Emotion Research Lab, Holded, DyCare, Transactile, DroneThunder i Buy Yourself. A partir d’ara, aquestes empreses passen a formar part de l’entorn d’Stratup Next i podran accedir als avantatges de la xarxa global de contactes integrada per acceleradores, inversors, fundadors i mentors d’arreu del món què col•laboren estretament pel benefici dels participants.

Aquesta edició d’Startup Next tindrà lloc a l’mStartupBarcelona, un espai de Barcelona Activa què acull acceleradores d’empreses i és el punt de trobada de l’ecosistema emprenedor a la ciutat.





Paraules clau

Barcelona Activa/ empreneduria/ empresa/