Eloi Badia participa a l’acte de lliurament dels XXI Premis Vila de Gràcia 2015 : Servei de Premsa

Eloi Badia participa a l’acte de lliurament dels XXI Premis Vila de Gràcia 2015

20/04/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres 20 d’abril, a les 20:30 hores, a la seu del districte, el regidor de Gràcia, Eloi Badia, participarà a l’acte de lliurament dels XXI Premis Vila de Gràcia 2015.

Els Premis de la Vila de Gràcia es van crear l’any 1995 per reconèixer l’esforç de persones i entitats gracienques per millorar la qualitat de vida dels seus conciutadans i conciutadanes en diferents àmbits de la seva vida.

Joan Cervera, per tota una vida dedicada a l’excursionisme des del Club Excursionista de Gràcia i els Trabucaires de Gràcia per la Commemoració de la Revolta de les Quintes, han rebut la distinció del jurat dels premis d’honor de Gràcia a títol individual i col·lectiu respectivament.

La Societat Catalana d’Educació ambiental ha rebut el premi a l’acció en defensa del medi ambient, mentre que com a millor iniciativa pedagògica es reconeix la tasca de la Coordinadora d’Associacions de Pares i Mares d’alumnes de Gràcia.

La resta de categories han quedat de la següent manera: la Fundació Banc de recursos rep el Premi a la Defensa dels valors cívics, el Forn Fortino de la Travessera de Gràcia el Premi al projecte comercial; la millor iniciativa en defensa de les llibertats nacionals recau en l’Enric Sunyol, per l’adaptació teatral del Rellotger de Gràcia, i el Premi a la millor iniciativa de divulgació de la llengua el rebrà el Casal Corpus per la promoció i execució de la representació del Rellotger de Gràcia.

El premi a la millor actuació comunicativa es lliura al programa La tarda és nostra de Ràdio Gràcia i el Premi a la millor tasca de divulgació històrica s’atorga, in memoriam, a Vicencs Palomares, per la seva aportació en la memòria històrica de l’Editorial Bruguera.

Aquesta nova edició se celebra avui 20 d’abril a partir de les 19 h i estarà conduït per la periodista Virtu Morón, també comptarà amb la col·laboració musical de l’Orfeó Gracienc.

Entre les novetats d’aquest any es destaca el nou disseny del premi Vila de Gràcia, enguany l’obsequi institucional està dissenyat i produït de manera artesanal pels Tallers ArtIntegrat que treballen al taller laboral del Centre Gaudí (La Salut) es tracta d’ un relleu de fang sobre una base de fusta on hi són representats un element emblemàtic de cadascun dels nostres barris: l’aqüeducte de Vallcarca, l’elogi de l’aigua escultura de Chillida, la façana de la Sedeta, elements del Park Güell, i la torre del rellotge, amb una inscripció de metall en la que hi figura el nom del guardonat/da i la categoria per la que ha rebut el premi.





Paraules clau

Gràcia/ XXI Premis Vila de Gràcia 2015/