Marta Carranza assisteix a la 32a Milla Sagrada Família i al 50è Trofeu Sant Jordi de Natació : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix a la 32a Milla Sagrada Família i al 50è Trofeu Sant Jordi de Natació

22/04/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

La comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Marta Carranza, assistirà diumenge a les 11 hores al 50è Trofeu Sant Jordi de Natació – 33è Memorial Joan Ferri, que organitza el Club Esportiu Mediterrani. El Trofeu Sant Jordi és la cinquena prova del Circuit Català de Trofeus de Natació-Gran Premi Diputació de Barcelona, i participa la Federació Catalana de Natació.

A les 12 hores del mateix diumenge 24 d’abril, Marta Carranza assistirà al 10è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona- 32a Milla Sagrada Família, que se celebra juntament amb el Gran Premi Gaudí Sport i la 2a Cursa de Les 5 Milles.

L’esdeveniment començarà a les 9h del matí amb la prova de Les 5 Milles, que s’estrena enguany. Són 8.287 metres, que es corren en el mateix recorregut que La Milla al llarg de poc més de 8 voltes al circuit. I a les 10h s’iniciaran les sèries curtes, s’aniran celebrant en intervals de 15 minuts fins a les 13h.

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – La Milla Sagrada Família començarà a les 12.15h. en categoria femenina i a les 12.30h en categoria masculina.





Paraules clau

esport/