Marta Carranza assisteix a les activitats de Pedala i d’Esports d’Acció en el marc del programa d’esport escolar : Servei de Premsa

Marta Carranza assisteix a les activitats de Pedala i d’Esports d’Acció en el marc del programa d’esport escolar

03/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 4 de maig, a partir de les 9.30 hores, la comissionada d’esports, Marta Carranza, assistirà a les activitats de Pedala i d’Esports d’Acció que duen a terme alumnes de diferents centres escolars de la ciutat al llarg de l’any en el marc del programa “L’escola fa esport a la ciutat”.

Primer, a les 9.30 hores al Velòdrom d’Horta, la comissionada assistirà al Pedala, una activitat en la qual l’alumnat pot conèixer diferents modalitats de pràctica amb bicicleta alhora que se li donen consells pràctics de circulació a la ciutat. Entre el 2 i el 6 de maig, hi participen uns 700 alumnes de 3r i 4rt de ESO de 13 centres educatius.

Després, a les 10.30 hores, la comissionada assistirà també a l’activitat d’Esports d’Acció al Parc Urbà del Fòrum, en la qual participen més de 1.400 alumnes d’entre 12 i 18 anys de 29 centres educatius. Els nois i noies treballen sobre esports urbans, pràctica de patins i escúter amb tècnics especialitzats per tal de conèixer aquestes modalitats esportives urbanes.





Paraules clau

escola/ esport/