Janet Sanz presenta un pla d’acció per combatre les desigualtats i garantir la cohesió i els drets socials a Nou Barris : Servei de Premsa

Janet Sanz presenta un pla d’acció per combatre les desigualtats i garantir la cohesió i els drets socials a Nou Barris

16/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 17 de maig, a les 11:30 hores (Sala d’actes de la seu del Districte, a la 2a planta. Plaça Major de Nou Barris), la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, presentarà un pla d’acció per combatre les desigualtats i garantir la cohesió i els drets socials al districte.

Es tracta del full de ruta que s’ha marcat el Districte per desenvolupar polítiques públiques al llarg del mandat. Neix de la voluntat compartida entre l’equip de Govern i més de 100 entitats que durant l’anterior mandat van engegar la campanya 9Barris Cabrejada diu Prou per denunciar la situació social i econòmica del districte i la manca de respostes i actuacions polítiques per fer front a la situació.

El pla es presentarà el proper dijous en una sessió extraordinària del Consell del Districte per avaluar la situació socioeconòmica de Nou Barris i abordar polítiques municipals per fer front a la pobresa.





Paraules clau

Drets Socials/ Nou Barris/