Mercedes Vidal participa a la festa del camí escolar de tres escoles d’Horta-Guinardó : Servei de Premsa

Mercedes Vidal participa a la festa del camí escolar de tres escoles d’Horta-Guinardó

19/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 20 de maig, a les 15:45 hores,( Carrer de Gallecs/ Carrer Davallada de Gallecs) la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal participarà a la festa del Camí Escolar, Espai Amic del barri Font d’en Fargas, al districte d’Horta,  format per l’Escola Àngels Garriga, l’Escola Arc Iris i EBM Cargol.

L’acte d’inauguració del Camí Escolar constarà d’una cercavila dels tres centres que formen el Camí Escolar que arribarà fins al carrer Davallada de Gallecs.

En aquest Camí Escolar, Espai Amic s’han executat 17 actuacions de millora de seguretat i mobilitat:  berlinesos (implantació zona 30), ampliació voreres , nous passos de vianants i millora dels ja existents, reductors de velocitat, senyalització, fitons per evitar estacionament de vehicles, reordenació carrils circulació vehicles, berlinesos, baranes escola.

 

Sobre el Programa Camí Escolar, espai Amic al districte d’Horta-Guinardó:

Amb aquest nou Camí Escolar seran ja tres els camins escolars en marxa a Horta-Guinardó (Camí Escolar de Can Baró-Escola Acis Artur Martorell, Camí Escolar de Font d’en Fargas – Escola Font d’en Fargas i EBM Tres Turons). Durant el curs vinent es preveu inaugurar el Camí Escolar de les escoles Heura i Torrent de Can Carabassa, de l’escola Mas Casanovas i l’escola Guinardó.

 





Paraules clau

camí escolar/ Horta-Guinardó/