L’alcaldessa participa al Memorial Internacional de la Sida : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa al Memorial Internacional de la Sida

21/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Aquest migdia, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha participat a l’acte en memòria de les víctimes de la Sida que ha tingut lloc al Jardí d’aclimatació del Parc del Montjuïc (entre l’Estadi Olímpic i les Piscines Picornell).

 

27051617012_e0c30ded22_z

26541169734_37d7402421_z

 

L’alcaldessa, Ada Colau, ha intervingut en els parlaments juntament amb Ferran Pujol, director de l’Associació Projecte dels NOMS-Hispanosida, que ha fet la lectura del manifest del Memorial 2016. Colau ha assegurat que “l’objectiu únic de Barcelona és guanyar la lluita de la SIDA i seguir treballant en la prevenció, la recerca i en la gran solució que és la vacuna”.

També han assistit a l’acte el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, i la delegada de Salut del consistori, Gemma Tarafa. En acabat, els presents han fet l’ofrena floral institucional i un minut de silenci.

L’Associació Projecte dels Noms és una ONG creada el 1993 i formada per persones que viuen amb VIH/sida. Promou la sensibilització i conscienciació ciutadana sobre la malaltia de la sida i treballa en la defensa de les persones afectades per aquesta pandèmia. Des de fa més de 20 anys, Projecte dels NOMS “recorda amb aquest esdeveniment totes les persones mortes a causa de la sida i promou el compromís de la societat per fer front a l’amenaça que a dia d’avui encara representa el VIH/sida”.





Paraules clau

memorial/ sida/