El cap de setmana ve marcat per les jornades finals de l’esport escolar : Servei de Premsa

El cap de setmana ve marcat per les jornades finals de l’esport escolar

27/05/2016



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Diumenge 29 de maig, a les 18:00 hores (Camp Municipal de Futbol Nou Sardenya, Camèlies,42), el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà al partit del CE Europa de play-off d’ascens a 2a divisió B.

Aquest és el quart any en que l’Europa es classifica per aquest play-off. Serà l’únic representant de la ciutat de Barcelona que jugarà aquesta promoció i, d’assolir l’ascens, també l’únic equip de la ciutat que jugarà en aquesta categoria la propera temporada.

Agenda de cap de setmana

Aquest cap de setmana, l’activitat esportiva està protagonitzada en gran mesura per les activitats finals de les diferents competicions escolars que s’han fet al llarg del curs. El Complex Esportiu de La Mar Bella en serà el principal escenari.

A partir de les 9h, se celebrarà la III Trobada de Menuts i Menudets. Es tracta de l’última de la temporada, en la qual gairebé 100 participants nascuts entre 2008 i 2010 jugaran diferents partits de futbol o de bàsquet distribuïts en 50 equips.

També a partir de les 9h del matí i a la Platja de La Mar Bella, tindrà lloc el Campionat de Shootball, en el qual participaran uns 60 estudiants d’Educació Secundària. Aquesta jornada coincidirà amb la Trobada d’Ultimate Frisbee que començarà una hora després també a la platja. Hi participaran més de 100 participants de totes les edats escolars.

La zona de platja de La Mar Bella encara acollirà una jornada més aquest dissabte. La II Jornada d’Esports de Platja començarà a les 16h i els participants jugaran diversos partits de futbol, handbol i voleibol.

Finalment, es celebrarà al Complex de La Mar Bella a partir de les 15h la III Jornada de Gimnàstica estètica de grup, que comptarà amb 400 participants de totes les categories. En aquesta darrera sessió es lliuraran dos tipus de premi: els de la III fase i la suma de totes les fases.

Més enllà de les activitats que es duran a terme a La Mar Bella, demà dissabte 28 de maig se celebrarà la III Competició Skate 3StyleBCN, que tindrà lloc a l’Skatepark de Via Favència a partir de les 11h i fins a les 18h de la tarda. Aquesta serà la darrera competició del curs, després de les que es van celebrar als Parcs Urbans de Les Corts i de La Mar Bella. Durant la jornada s’atorgaran els premis als guanyadors de les tres competicions, que els permetran participar a l’Open de l’Imagin Extreme Barcelona els dies 18 i 19 de juny.

Encara parlant d’esport escolar, dissabte 28 a partir de les 10h se celebrarà la VI Cursa del Circuit Barcelona Orientació. El Parc de Poblenou, a la cantonada del carrer Bilbao amb carrer Llull, serà el punt de sortida. Hi està prevista la participació de centenars d’escolars de totes les categories i edats.

Agenda d’activitats no escolars

El Club de Polo serà l’escenari aquest cap de setmana de la XLIV Copa J.F. Potter, el Campionat Internacional de Veterans de Tennis. Els dies 27, 28 i 29 de maig competiran set equips masculins procedents de Bèlgica, Holanda, Gran Bretanya, Estats Units, Itàlia, Irlanda i Espanya, així com els equips femenins d’Itàlia i Espanya.

Diumenge 29 de maig també serà un dia ple d’activitat esportiva. El Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial acollirà a partir de les 10h. el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d’Halterofília, la competició més destacada d’aquest esport a la ciutat i que serveix als esportistes com a prèvia per a les competicions internacionals.

El dia 29 a partir de les 9h se celebrarà la 1a Caminada Internacional de Nordic Walking “Walkim”. Sortirà de la pista d’atletisme del Complex Esportiu Municipal de Can Dragó. S’han organitzat tres itineraris amb diferent grau de dificultat: un de 30kms, un de 15kms, i un de 7,5kms.

Finalment, el diumenge arriba la Family Run, una jornada esportiva familiar organitzada al Parc de la Ciutadella i al Passeig Lluís Companys a partir de les 9.30h. Durant el matí, es correran diverses curses en funció de les edats dels infants. La jornada acabarà amb una festa familiar a les 11.30h.





Paraules clau

esport/