Josep Maria Montaner assisteix a la Trobada de Cors del Besòs-Maresme : Servei de Premsa

Josep Maria Montaner assisteix a la Trobada de Cors del Besòs-Maresme

27/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dilluns 30 de maig, a les 11:30 hores (Centre de Convencions Internacional de Barcelona – CCIB), el regidor del Districte de Sant Martí, Josep Maria Montaner, assistirá a la Trobada de Cors del Besòs-Maresme.

La Trobada de Cors del Besòs-Maresme és una proposta artística en què participaran fins a 8 formacions corals d’aquest barri de Sant Martí: Institut Rambla Prim, Institut Barri Besòs, Escola Concepció Arenal, Escola Sant Gabriel, Escola Eduard Marquina, Escola Santa Maria dels Apòstols, Escola Sagrat Cor, i Escola Prim.

Al concert, al que assistiran 800 alumnes, és el resultat de tot un treball desenvolupat als 8 centres educatius del barri en què hi han participat més de 175 alumnes amb els seus mestres de música. Aquests alumnes han après a cantar cançons tradicionals catalanes i d’altres països creant una relació més estreta entre ells a través de la música tot compartint un objectiu comú. La direcció de les corals ha estat a càrrec d’Irene Andreu, mentre que la coordinació del projecte musical ha estat responsabilitat de Jordi Farrés.





Paraules clau

Besòs-Maresme/ Cors/ Sant Martí/