El Parc d’Atraccions del Tibidabo capta personal per la temporada d’estiu : Servei de Premsa

El Parc d’Atraccions del Tibidabo capta personal per la temporada d’estiu

30/05/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Com cada estiu, el Parc d’Atraccions Tibidabo incorporarà personal per a treballar a les diferents posicions del parc: atraccions, taquilles i centres de restauració. Concretament, aquest any seran 420 persones joves les que han de ser contractades per la temporada d’estiu.

S’ofereix contracte de 2 a 4 mesos (entre juny i setembre), jornada variable segons calendari del parc (sempre inclou caps de setmana), i formació interna a càrrec de l’Empresa. Passat aquest període, els treballadors passen a formar part de la borsa de treball del parc, i poden ser cridats en posteriors campanyes, inclús poden arribar a formar part de la plantilla de Fixes Discontinus de l’Empresa.

Es busquen candidats majors d’edat, amb mínim d’estudis de Batxillerat, i que els hi agradi el contacte amb clients. Es valora l’experiència com a monitors d’esplais, altres feines relacionades amb l’educació, i experiència en centres de restauració (tipus fast food i self service).

 

123

 

Per tal de realitzar la selecció de candidats, des del Departament de Recursos Humans del parc s’insereixen anuncis a la web pròpia del parc (www.tibidabo.cat), a altres webs específiques de recerca de feina com Infojobs, i a més realitzen jornades presencials a “Barcelona Activa”, “Punt d’Informació Juvenil de Sarrià-Sant Gervasi”, i Escola de Turisme “CETA”, on s’exposen els llocs de treball que s’ofereixen i les condicions laborals.

Així mateix, s’han establert col·laboracions amb entitats i centres especials de treball com “Incorpora” (de la “Fundació la Caixa”), “Fsc Inserta”, “Heura del Vallés”, “Feina amb Cor” i “Acidh”, entre d’altres, fent una tasca proactiva en la incorporació de persones amb discapacitats, o amb especials dificultats per tornar-se a reinsertar al mercat laboral.

Els candidats interessats en treballar al Tibidabo es poden inscriure a la web del Tibidabo (www.tibidabo.cat) a l’apartat “Treballa amb nosaltres”.

En definitiva, des del Parc s’impulsa la creació de llocs de treball i es dóna l’oportunitat als joves que s’inicien al món laboral d’incorporar-se a un equip de treball dinàmic, entusiasta i amb passió per les persones, en un entorn tan emblemàtic com el parc del Tibidabo.

 

 





Paraules clau

tibidabo/