Laura Pérez presideix l’acte de lliurament dels Premis Dona i Esport 2016 : Servei de Premsa

Laura Pérez presideix l’acte de lliurament dels Premis Dona i Esport 2016

31/05/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 31 de maig, a les 18:00 hores al Saló de Cent, la regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, presideix l’acte de lliurament del 9è Premi Dona i Esport.

El guardó es donarà a quatre categories: Premi Mireia Tapiador a la promoció de l’esport, Premi a la Dona Esportista que reconeix la trajectòria esportiva en competició, Premi al Club Esportiu que reconeix una trajectòria de promoció de l’esport femení o una fita esportiva en l’àmbit de l’esport femení i Premi al Mitjà de comunicació.

A l’acte també hi assistirà el comissionat d’Esports, David Escudé, i representants de les institucions i entitats esportives de la ciutat.

El certamen va néixer l’any 2006 amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria de les dones esportistes o promotores de l’esport i amb motiu de la seva activitat personal i professional a la ciutat de Barcelona. L’objectiu és fer visible la tasca de les dones en la seva dedicació a l’activitat física i l’esport, però també ha servit per obrir un nou camí a la difusió i al coneixement d’històries i reflexions sobre el paper de la dona en el món de l’esport, per tal de contribuir a una presència paritària en totes les franges d’edat i en tots els àmbits de l’activitat física i esportiva.

Nota per gràfics: A les 17.45 hores hi haurà la sessió fotogràfica amb les guardonades.

 

 





Paraules clau

dona/ esport/