David Escudé assisteix al lliurament de guardons del 43è Trofeu de Vela Comte de Godó : Servei de Premsa

David Escudé assisteix al lliurament de guardons del 43è Trofeu de Vela Comte de Godó

03/06/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Diumenge 5 de juny, a les 17:00 hores, el comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, assistirà aquest al lliurament de guardons del 43è Trofeu de Vela Comte de Godó, al Reial Club Nàutic de Barcelona.

El Trofeu se celebra a les aigües del litoral de Barcelona entre els dies 2 i 5 de juny, amb un total de vuit proves per a les categories d’ORC i de J80. Tant dissabte com diumenge, les proves començaran a les 12h. En total, hi participen unes 60 embarcacions, en la que és una de les proves més prestigioses del calendari nàutic del país.

 

Agenda de cap de setmana

El dissabte 4 i diumenge 5 se celebraran les primeres jornades de les cloendes i finals de les competicions d’esports d’equip que el Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) ha fet al llarg del curs. Els dies 4, 5 i 11 de juny es jugaran més de 200 partits de futbol 5, futbol 7 i futbol 11, bàsquet, handbol, voleibol, hoquei patins i hoquei sala. Els partits se celebraran a 16 instal•lacions esportives de la ciutat, i hi participaran més de 3.000 escolars de totes les categories.

A més, el mateix dissabte tindrà lloc el Campionat de natació sincronitzada del CEEB a les Piscines Picornell. Començarà a les 10.30 i s’allargarà durant tot el matí.

El mateix dissabte 4 de juny, entre les 10.30h i les 20.30h, se celebra la Festa mundial del fitness #LesMillsLive al Sant Jordi Club. Es tracta d’una classe d’exhibició de fitness en l’àmbit internacional en la qual, al llarg de tot el dia, se succeiran fins a vuit programes diferents. La sessió de matí inclou les classes d’exhibició de bodypump, bodystep, bodyjam i cxworx. La sessió de tarda inclou les classes de bodybalance, bodyattack, sh’bam i bodycombat.

A partir de les 20 hores de dissabte, l’Estadi Olímpic Lluís Companys serà l’escenari de la MonsterJam 2016, la gran festa dels grans vehicles de 4 metres d’alçada i 5 tones de pes. Són els vehicles de quatre rodes més grans que existeixen i competeixen en una prova que consisteix en destrossar, travessar o evitar els obstacles presents a la pista.

Diumenge, 5 de juny, entre les 9 i les 14h se celebrarà una Jornada més d’Esports de Platja a la platja de la Mar Bella, en la qual escolars de totes les edats participaran en diferents partits de futbol, handbol i voleibol. L’última jornada serà el dia 11 de juny.

El mateix diumenge arriba una edició més del Torneig Pilar Vilanova, al Complex Esportiu de La Mar Bella. Acollirà més de 100 participants de diferents categories escolars. Aquest any, a part del bàsquet, el torneig inclourà altres esports com futbol 5, handbol i voleibol. Començarà a les 9.30h i durarà tot el matí.

Diumenge, se celebrarà la cursa AFNE, una cursa sòlidària per Collserola amb sortida a la plaça Mireia a les 9h. i arribada al mateix punt. La prova té com a objectiu recollir recursos perquè el centre maternoinfantil de Muketuri a Etiòpia adquireixi llibres i material escolar. Es tracta d’una cursa de muntanya circular de 5.660 metres que passarà per la carretera de les Aigües, el parc de Collserola, el Corriol d’en Cors i Sant Pere Màrtir.





Paraules clau

esport/