Gerardo Pisarello presenta els resultats del Baròmetre Semestral : Servei de Premsa

Us informem que per tasques de millora en les infraestructures tecnològiques de l'Ajuntament de Barcelona, aquest cap de setmana la Seu Electrònica, Guia BCN, l'Oficina Virtual de Tràmits, el Servei d'Atenció en Línia al Ciutadà i l'Agenda 500 estaran fora de servei. També es poden veure afectats altres serveis d'aquest web.

L'horari previst d'aquesta actuació és des de dissabte, a les 15.00 hores, fins dilluns, a les 00.00 hores.

Disculpeu les molèsties que us puguem ocasionar.

Gerardo Pisarello presenta els resultats del Baròmetre Semestral

06/06/2016Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 7 de juny, a les 09:30 hores, el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, presentarà els resultats del Baròmetre Semestral de Barcelona, corresponent al mes de maig 2016. Pisarello estarà acompanyat pel director d’Estadística i Estudis d’Opinió, Màrius Boada.

La compareixença se celebrarà a la Sala Lluís Companys.

 Compartiu aquest contingut

Paraules clau
Baròmetre Semestral/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina