David Escudé assisteix al TICB Natació i a la Festa de la Bicicleta : Servei de Premsa

David Escudé assisteix al TICB Natació i a la Festa de la Bicicleta

10/06/2016



Temps estimat de lectura: 3 minuts

Dissabte 11 de juny, a partir de les 14:00 hores, el comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, assisteix al dinar institucional del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació, que tindrà lloc aquest cap de setmana al Club Natació Sant Andreu, a la Rambla de Fabra i Puig, 47.

El TICB Natació és una competició Internacional emmarcada dins del Circuit Mare Nostrum de Natació (Barcelona-Mònaco-Canet de Rousellon), amb participació d’uns 500 nedadors i nedadores de tot el món. Les proves començaran tant dissabte com diumenge a partir de les 9h, i comptaran amb grans noms de la natació internacional.

Diumenge, el comissionat d’Esports donarà la sortida a la Bicicletada Popular que se celebrarà en el marc de la Festa de la Bicicleta. La cursa començarà a les 9.30h. i sortirà del c/Aragó amb Balmes. Després d’un recorregut d’11,3 kms, acabarà a la Plaça de les Glòries.

Aquest serà el punt culminant de la Festa de la Bicicleta 2016, una de les grans cites esportives populars de l’any a la ciutat. Entre les 10h i les 14h., la Plaça de les Glòries acollirà un munt d’activitats per a totes les edats relacionades amb la bicicleta: woorparck infantil, pumptrack, push bike, la meva primera bicicleta, educació vial, tast de bicicleta urbana, espai bici-chill out, photocall croma, taller per decorar la teva bici, mostres de vehicles, espai fira o l’àrea on ciclistes de trial federats faran exhibicions d’aquesta disciplina esportiva

Agenda de cap de setmana
A banda del TICB Natació, aquest cap de setmana arriben també els Trofeus Ciutat de Barcelona de petanca i de futbol7.

El TICB Petanca se celebrarà a les Instal•lacions Esportives Magòria, al carrer Moianès, 1, a partir de les 8.30h. Es tracta d’una competició en la modalitat de triplets open, tant en categoria masculina com en categoria femenina. Hi competiran prop de 200 jugadors amb participació mixta de seleccions i equips de lliure inscripció dirigida només a esportistes federats.

De la seva banda, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona Futbol7 per a paralítics cerebrals se celebra entre divendres 10 de juny i diumenge 12 de juny, i hi participaran els equips de Catalunya, Ghana i Irlanda. Avui divendres, a les 18.30h es celebra el partit entre Irlanda-Ghana, demà dissabte a les 11h tindrà lloc el partit entre Ghana i Catalunya, i finalment, diumenge a les 12.30h es jugarà l’Irlanda-Catalunya.

I demà dissabte a partir de les 9h., arriba la darrera jornada de cloenda de les competicions d’esports d’equip organitzades pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona (CEEB) al llarg del curs 2015-2016. Més de setze equipaments de la ciutat acullen aquests dies més de 200 partits de futbol 5, 7 i 11, bàsquet, hand¬bol, voleibol, hoquei patins i hoquei sala.

Dues jornades de Bàsquet 3×3 coincidiran a la ciutat el matí de dissabte. La 5a Festa del Bàsquet inclusiu 3×3, organitzada per la Federació Salut Mental Catalunya, se celebrarà al Centre Esportiu Municipal L’Espanya Industrial. La festa començarà a les 9h. del matí i durant la jornada es disputaran diversos partits de bàsquet amb equips formats per persones que pateixen problemes de salut mental i persones que no els pateixen. També se celebrarà dissabte el 1r Torneig Solidari de bàsquet 3×3 de la Festa Major del Coll en favor del Banc dels Aliments. Se celebrarà a les pistes del CBColl també a partir de les 9h. del matí.

Una hora abans, a les 8h del matí, començarà la jornada “Ioga byDiR” a l’Hotel W, i no acabarà fins les 21.30h. Part dels beneficis aniran destinats a Unicef.

Una bona manera de fer la transició de dissabte a diumenge serà la Caminada Nocturna, que començarà a les 22h de dissabte al passeig Sant Antoni, davant de l’Estació de Sants. El recorregut de 11,300 kms. passarà per la muntanya de Montjuïc i acabarà al punt de sortida, a l’Estació de Sants.

Les activitats d’esport escolar tenen cita també aquest diumenge 12 de juny. El CEM Clot de la Mel serà l’escenari de la Trobada Multiesport, en la qual 300 infants de la categoria de benjamí participaran des de les 9h i al llarg del matí en competicions de futbol5, hoquei i cros. El mateix diumenge tindrà lloc la darrera jornada d’Esports de Platja a La Mar Bella. A partir de les 9h., els participants disputaran partits de futbol, handbol i voleibol.

Las Cursa Besòs-Maresme començarà diumenge a les 8.30h a la Pl. Maresme i representarà el tret de sortida de les activitats de la Festa Major del barri. És un cursa de 5 o 10kms. amb un recorregut completament pla. Paral•lelament, es farà un recapte solidari de productes d’higiene i alimentació per nadons i primera infància que aniran destinats als Menjador Solidari El Gregal.

Els amants de les motos podran gaudir diumenge a partir de les 10h d’una nova edició de Motoclàssica Barcelona. Es tracta d’una passejada no competitiva, d’uns 50km, amb sortida i arribada al centre comercial l’Illa Diagonalwww. El recorregut recordarà trams de l’antic circuit de Pedralbes, i passarà per Vallvidrera, l’Arrabassada i Santa Creu d’Olorda per tornar al punt de sortida.





Paraules clau

esport/