David Escudé presideix l’acte “La Competició en positiu”, on s’atorgaran els guardons de la biatló i triatló escolar : Servei de Premsa

David Escudé presideix l’acte “La Competició en positiu”, on s’atorgaran els guardons de la biatló i triatló escolar

13/06/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 14 de juny, a les 18 hores, al Convent de Sant Agustí (c/Comerç, 36) el comissionat d’Esports, David Escudé, presideix  l’acte “La Competició en positiu”, la festa en la qual es lliuraran els guardons aconseguits pels infants i joves durant les jornades finals de la Biatló i de la Triatló escolar.

La festa és la culminació de les activitats de biatló i triatló que al llarg del curs han realitzat milers d’alumnes d’entre 11 i 13 anys en el marc del programa municipal d’activitat física en horari lectiu “L’escola fa esport a la ciutat”.

A l’acte, es lliuraran premis als vint-i-cinc primers classificats. També s’entregaran premis als cinc primers classificats de cada escola o institut participants de la biatló. I finalment, s’atorgaran guardons en relació als valors a partir de les candidatures presentades prèviament pel professorat que ha participat amb el seu grup d’alumnes en el biatló o en el triatló. La Triatló escolar, que va tenir lloc a les platges de Barcelona, va comptar amb la participació de 2.600 nens i nenes de 1r i 2n d’ESO, i es va competir en les proves de natació, ciclisme i cursa a peu. En el cas de la biatló escolar, més de 3.400 alumnes de 6è de Primària varen participar en la jornada final, consistent en una prova de natació i una de cursa a peu.





Paraules clau

esport/