Gerardo Pisarello i Janet Sanz assisteixen a la Roquetes Fashion Week : Servei de Premsa

Gerardo Pisarello i Janet Sanz assisteixen a la Roquetes Fashion Week

17/06/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dissabte 18 de juny, a les 20:00 hores (plaça de les Roquetes), el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, i la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, assistiran a la nova edició de la Roquetes Fashion Week, la desfilada de moda al carrer impulsada pel Pla comunitari de Roquetes.

La iniciativa persegueix millorar la qualitat de vida del veïnat i obrir noves oportunitats a través de la confecció tèxtil. El projecte sorgeix dels tallers de costura autogestionats que hi ha a la zona i que formen part de “Més amb Menys”, una iniciativa del Pla i del teixit associatiu del barri.

En aquesta passarel·la popular, les pròpies talleristes desfilen amb les creacions tèxtils que elles mateixes han dissenyat i confeccionat. La posada en escena de la Roquetes Fashion Week compta amb el suport dels veïns i els comerços de proximitat del barri, que s’encarreguen, entre d’altres aportacions, del maquillatge i la perruqueria de la desfilada, de les flors, els complements, etc.

Aquest any, per segona vegada consecutiva, la Roquetes Fashion Week, compta amb la col·laboració de firmes del sector de la moda nupcial, com Rosa Clarà i Gratacós. Membres dels equips d’aquestes empreses han ajudat les dones dels grups de costura a l’elaboració del vestit de núvia que tancarà la desfilada. També han col·laborat aportant materials, assessorament i formació a les talleristes.

Per la seva banda, l’agència de moda Concept Agency ha coordinat l’acció, dóna suport a la comunicació de l’esdeveniment i aporta la figura d’un regidor per ajudar-les en la direcció i l’organització de l’espectacle de la Roquetes Fashion Week.

 

 





Paraules clau

Roquetes Fashion Week/