David Escudé assisteix a la Festa del Bàsquet català 2016 : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a la Festa del Bàsquet català 2016

01/07/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dissabte 1 juliol, a partir de les 19:00 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà aquest a la Festa del Bàsquet català 2016, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol.

Durant l’acte, que tindrà lloc a la Sala Luz de Gas (Muntaner, 246), es lliuraran guardons a diferents directius, ex directius i col•laboradors de les entitats federades, i diplomes als clubs que han assolit un ascens de categoria i/o títol, així com d’altres reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics, corresponents a la temporada 2015-16.

Agenda de la setmana
Aquest cap de setmana el Centre Esportiu Municipal de l’Espanya Industrial acollirà el 23è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bàsquet Cadira de Rodes- Memorial Joan Palau i Francàs. El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona comptarà amb les seleccions sub22 d’Itàlia, França, l’equip All Stars de la Lliga espanyola i la selecció catalana absoluta.

Durant la jornada de dissabte es disputarà la primera fase del TICB en format lliga. Diumenge es disputarà el partit pel 3r i 4t lloc i a la tarda, es disputarà la final.

Diumenge 3 de juliol tindrà lloc la Caminada del Dia Olímpic Mundial. Començarà a les 9h a la plaça Leonardo Da Vinci, davant el Parc del Fòrum, i acabarà a pl. Espanya després d’un trajecte d’11,3kms que recorrerà tot el litoral barceloní i pujarà per Montjuïc.

I també diumenge comença el 10è Congrès Internacional d’Activitats Físiques Cooperatives, que se celebrarà fins el dia 6 de juliol en diferents espais de la ciutat, però amb l’epicentre al Complex Esportiu de La Mar Bella.

Hi assistiran unes 400 persones entre professorat i alumnat, principalment d’educació física. Al llarg dels quatre dies es treballarà sobre l’educació en valors a partir de la pràctica esportiva o sobre com establir nexes d’unió entre l’educació formal i la no formal i de lleure.





Paraules clau

esport/