Montserrat Ballarín participa en l’acte de lliuraments dels primers premis de fotoperiodisme “Mercabarna Enfoca” : Servei de Premsa

Montserrat Ballarín participa en l’acte de lliuraments dels primers premis de fotoperiodisme “Mercabarna Enfoca”

14/07/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 15 de juliol, a les 11:30 hores, la regidora de Comerç i Mercats i consellera de Mercabarna, Montserrat Ballarín, participarà en l’acte de lliurament de la primera edició dels premis “Mercabarna Enfoca”, de fotoperiodisme i fotografia documental per a professionals i per a usuaris de la xarxa social Instagram. A l’acte també participaran el director general de Mercabarna, Josep Tejedo; els membres del jurat, David Airob i Chema Conesa; la directora de Photon Festival, Tania Castro; i la responsable del grup d’Instagram IgersBCN, Irina González.

En total, hi ha tres guardons, un per a professionals i dos per a instagramers, que distingiran els reportatges que millor mostrin els valors d’un dels mercats majoristes més grans i importants d’Europa. Durant tres mesos, prop d’un centenar de fotògrafs han visitat Mercabarna per conèixer i documentar el dia a dia de “la ciutat que t’alimenta”, amb l’objectiu de donar-la a conèixer als ciutadans. Un mercat especial en què els fotògrafs i instagramers han pogut conviure amb 23.000 comerciants i han obtingut un punt de vista únic sobre l’activitat d’aquest important motor comercial de Barcelona. Aquests premis estan valorats en 8.000 euros.

L’acte tindrà lloc al Saló d’actes de Mercabarna (carrer Major de Mercabarna, 76-Centre Directiu). A més, també es podrà visitar la mostra amb els millors treballs instagramers, una selecció de fotografies que mostraran la Mercabarna més desconeguda.

 

 





Paraules clau

fotografia/ mercabarna/ mercats/