El Districte d’Horta-Guinardó inicia els tràmits d’adquisició del Passatge Arc de Sant Martí : Servei de Premsa

El Districte d’Horta-Guinardó inicia els tràmits d’adquisició del Passatge Arc de Sant Martí

24/07/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

El Districte d’Horta-Guinardó ha iniciat el tràmits per adquirir el Passatge Arc de Sant Martí, al barri de la Font d’en Fargues. El passat 20 de juliol la propietat del Passatge va signar la cessió gratuïta i irrevocable a favor de l’Ajuntament, tal i com es va comprometre el Districte amb el veïnat de la zona.

Amb aquesta cessió s’inicien els tràmits per formalitzar la propietat total de l’Ajuntament d’aquest espai que comunica els carrers de l’Arc de Sant Marti i Alt de Pedrell. El Consistori començarà a treballar per fer un canvi del planejament del passatge, que actualment té una qualificació urbanística de residencial edificable, a vial públic.

Un cop es realitzi aquesta modificació el Districte encarregarà un projecte arquitectònic per poder urbanitzar el passatge i obrir aquest vial millorant la comunicació del barri fent-lo més accessible per al veïnat. Està previst que el projecte plantegi la construcció d’unes escales i enjardinar el Passatge, dignificant així un pas per als vianants que fins ara es trobava tancat i en un estat d’abandonament.





Paraules clau

Horta-Guinardó/