Obre inscripcions la Festa del Fitnes 2016 : Servei de Premsa

Obre inscripcions la Festa del Fitnes 2016

05/08/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

 

La Festa del Fitnes tornarà a omplir l’Avinguda Maria Cristina amb milers de persones en una sessió de Fitnes que durarà 45 minuts. Serà el dia 24 de setembre a les 10.30h. L’esdeveniment arriba amb la proposta d’oferir a la ciutadania una classe de condicionament físic al carrer, oberta a persones de qualsevol edat, i de qualsevol perfil.

Gairebé 50 centres esportius, públics i privats, s’han adherit a aquest esdeveniment organitzat per l’Ajuntament de Barcelona per unir forces i impartir, mitjançant un grup de monitors, coreografies al ritme de la música. A partir de les 10.00h ja hi haurà activitats d’escalfament, i a les 10.30h començarà la sessió pròpiament dita.

L’objectiu d’aquesta trobada és promoure l’esport entre la ciutadania, en un matí en què una classe de fitnes es convertirà en el mitjà de diversió ideal i una bona ocasió per fer salut.
L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar. No obstant això, cal inscriure-s’hi prèviament al web www.barcelona.cat/fitnessday. En aquesta mateixa web es pot trobar el vídeo de la coreografia que se seguirà el dia de la Festa del Fitnes perquè es pugui anar entrenant.
La inscripció és gratuïta i oberta a persones de totes les edats. Per participar-hi no cal tenir una gran forma física, però sí que cal registrar-se i vestir la samarreta de l’esdeveniment i tenir en compte que la classe magistral és de 45 minuts i consta principalment d’exercicis cardiovasculars.

 

Una festa accessible

La Festa del Fitnes vol ser un esdeveniment obert també a la participació de ciutadans i ciutadanes amb discapacitat. Es vetllarà per donar una resposta organitzativa adient a les necessitats i a les demandes del col•lectiu de persones usuàries de cadira de rodes per tal de facilitar-los l’accés a l’esdeveniment.

Alhora, fer la classe magistral accessible és també una bona manera d’animar al el col•lectiu de persones amb mobilitat reduïda a participar en igualtat de condicions, ja sigui en el si de la Festa o en l’oferta d’activitats físiques ordinària que promouen els equipaments esportius de la ciutat.





Paraules clau

esport/ Fitnes/