L’alcaldessa participa als diferents actes que se celebren en motiu de la Diada de l’11 de Setembre : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa als diferents actes que se celebren en motiu de la Diada de l’11 de Setembre

09/09/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà, aquest cap de setmana, als diferents actes que se celebren en motiu de la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de Setembre.

 

Dissabte, 10 de setembre

A les 21.30 hores, l’alcaldessa assistirà a l’acte institucional organitzat per la Generalitat de Catalunya i el Parlament de Catalunya a l’esplanada del Born Centre de Cultura i Memòria. La celebració estarà encapçalada pel President de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

NOTA: Per cobrir informativament aquest acte caldrà estar acreditat prèviament pel servei de premsa de la Generalitat de Catalunya.  TV3 donarà senyal institucional de l’acte a la resta de televisions per mitjà del repetidor de Collserola. El senyal estarà disponible a partir de les 21.15 hores.

 

Diumenge, 11 de setembre

A les 9.10 hores, l’alcaldessa encapçalarà la ofrena a Rafael Casanova de la Corporació Municipal de Barcelona, que se celebra al monument  (espai entre carrers Girona/ Ali Bei/ Ronda Sant Pere).

A les 10.30 hores, a la Plaça Salvador Allende  (carrer Santuari, Districte d’Horta- Guinardó), l’alcaldessa assistirà a l’acte d’homenatge del 30è aniversari de l’assassinat del president xilè Salvador Allende. A l’acte està previst que assisteixi el tinent d’alcalde Jaume Collboni, i la regidora d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal, així com els membres del Comitè Ciutadà per l’Homenatge a Salvador Allende de Barcelona.

A la tarda, l’alcaldessa assistirà a l’acte “A punt, endavant República Catalana”, convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, que tindrà lloc a l’Arc del Triomf (Av. Lluís Companys).

 





Paraules clau

ada colau/ alcaldessa/ alcaldessa colau/ Onze de Setembre/