L’alcaldessa participa a la inauguració del Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya : Servei de Premsa

L’alcaldessa participa a la inauguració del Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya

13/09/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Dimecres, 14 de setembre, a les 11 hores, l’alcaldessa, Ada Colau, assistirà a l’acte d’inauguració del Campus Diagonal- Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), que es posa en marxa aquest curs 2016-2017. (Escola d’Enginyeria de Barcelona Est. C/Eduard Maristany, 10-14, Barcelona).

A l’acte està previst que assisteixi el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont; l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Enric Fossas. També assistiran els tinents d’alcalde de Barcelona Jaume Collboni i Janet Sanz.

El Campus Diagonal-Besòs inicia la seva singladura aquest curs acadèmic 2016-2017 com a un nou espai universitari d’innovació i coneixement, a cavall de les ciutats de Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

A l’acte també assistiran el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Jordi Baiget; l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater; el secretari general d’Empresa i Coneixements de la Generalitat de Catalunya, Xavier Gibert; el secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Arcadi Navarro; el president del Consell Comarcal del Barcelonès, Francesc Josep Belver; la presidenta del Consorci del Campus Diagonal-Besòs, Janet Sanz, i el president del Consell Social de la UPC, Ramon Carbonell.

Prèviament a l’acte inaugural, es farà la fotografia oficial amb els responsables polítics i acadèmics a l’exterior de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), motor del Campus i que comença l’activitat aquest curs acadèmic 2016-2017 amb uns 3.500 estudiants de grau, màster i doctorat, i uns 400 docents i investigadors.

A les 11.05h es realitzarà la visita a les instal·lacions i a les 11.45h, s’iniciarà l’acte inaugural, que tindrà lloc a la planta 1 de l’EEBE.

NOTA. La inauguració es podrà seguir en directe a través del canal UPCtv i de l’etiqueta #EEBE a Twitter.





Paraules clau

Campus Diagonal-Besòs/ Universitat/