L’alcaldessa de París visita Barcelona amb motiu de les festes de La Mercè : Servei de Premsa

L’alcaldessa de París visita Barcelona amb motiu de les festes de La Mercè

22/09/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

 

Barcelona i Paris reforçaran la seva relació d’amistat i cooperació coincidint amb la festa major de La Mercè, on la capital francesa és aquest any la ciutat convidada. L’alcaldessa de París, Anne Hidalgo, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, firmaran demà a les 17:00 hores un acord de col·laboració en un acte institucional que tindrà lloc al Saló de Cent. Hidalgo firmarà també en el Llibre d’Honor de la ciutat de Barcelona i, posteriorment, visitarà diversos espais de la festa.

El Parc de la Ciutadella és fins diumenge l’epicentre de la programació de París, amb espectacles d’arts de carrer per a tots els públics. Gràcies a la col·laboració de múltiples agents culturals parisencs, a la Mercè d’enguany podem veure una sèrie de propostes de diverses disciplines, estils i formes que han nascut a carrers i espais culturals de París.

 

AGENDA MITJANS DE COMUNICACIÓ (divendres 23 de setembre)

17:00. Saló de Cent. Acte institucional al Saló de Cent. Hi haurà una intervenció de les alcaldesses de París i Barcelona. Seguidament, l’alcaldessa de París signarà en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament de Barcelona.

20:15. Parc de la Ciutadella (punt de trobada: accés al parc de la Ciutadella pel carrer Pujadas amb Passeig Lluís Companys). Els mitjans gràfics podran prendre imatges de l’assistència en un dels actes protagonitzats per artistes francesos.





Paraules clau

ada colau/ Anne Hidalgo/ parís/