L’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya col·laboren per millorar l’accessibilitat de la Zona Franca : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya col·laboren per millorar l’accessibilitat de la Zona Franca

10/10/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 11 d’octubre, a les 17:30 hores, a la Sala Pepita Casanellas (Passeig de la Zona Franca, 185-219) tindrà lloc una sessió de treball per millorar l’accessibilitat de la Zona Franca. El projecte ‘Marina sense barreres’ consisteix en que estudiants d’arquitectura analitzin quines millores es poden dur a terme als comerços d’aquest eix.

Aquest estudi es fa des de la pròpia experiència, ja que els estudiants faran el recorregut amb cadires de rodes, antifaços i bastons, acompanyant a persones amb discapacitat, per analitzar millor i des de la pròpia experiència sensorial aquestes problemàtiques.

‘Marina sense barreres’ és fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona, la Càtedra d’Accessibiltat de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) i diverses entitats de persones amb discapacitat.

Actualment, el districte de Sants-Montjuïc té oberta una línia de subvenció per millores d’accessibilitat.





Paraules clau

Zona Franca/