Janet Sanz participa a la presentació del llibre “La situació al món 2016. Ciutats sostenibles” de Gary Gadner : Servei de Premsa

Janet Sanz participa a la presentació del llibre “La situació al món 2016. Ciutats sostenibles” de Gary Gadner

26/10/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous, 27 d’octubre, a les 18.00 hores, (Auditori Blanquerna, Valldonzella, 12), la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, participa a la conferència que amb el títol “Ciutats Sostenibles. Del somni a l’acció”, el director del Worldwatch Institute, Gary Gadner, presenta el llibre “La situació del món 2016. Ciutats sostenibles”.

A l’acte de presentació de l’anuari del Worldwatch Institute hi participen a més de la tinent d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, la directora de l’entitat FUHEM Ecosocial, Yayo Herrero i el director del Worldwatch Institute, Gary Gadner.

Enguany l’anuari del Worldwatch Institute ha posat l’èmfasi en la sostenibilitat urbana. Ho ha fet basant-se en les dades i els casos d’èxit de ciutats de tot el món, i amb la col•laboració amb les ONG focalitzades en la recerca de la sostenibilitat a les ciutats. Així el llibre esdevé una guia que recull experiències i alhora posa en evidencia l’acceleració del moviment de les ciutats vers un futur sostenible. Un futur en el qual les ciutats aspiren a estar caracteritzades pels fluxos nets de materials, on la natura i la biodiversitat tinguin un pes preponderant, i orientades a la cerca del benestar de les persones i el desenvolupament humà. Es tracta d’una tendència decisiva per construir un futur en el qual la població urbana serà majoritària sobre la terra.

La trobada està organitzada per Barcelona + Sostenible i Icària Editorial.





Paraules clau

ciutat/