David Escudé assisteix a la Cursa de Bombers i al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a la Cursa de Bombers i al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo

28/10/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Durant el cap de setmana es disputaran les finals del TICB de Polo i del TICB de Bèisbol

 

El comissionat d’Esports, David Escudé assistirà aquest diumenge, 30 de octubre, a la Cursa de Bombers i en farà el lliurament de premis. La cursa sortirà de l’avinguda Marquès d’Argentera a les 9.30h., i retornarà al mateix punt després d’un recorregut de 10 km.

Més de 14.000 persones correran pels principals carrers de Barcelona, entre les quals, un 35% de dones. També correran una seixantena de bombers amb l’EPI (l’equip d’intervenció, amb l’ampolla, màscara, etc.,) a més de més d’un centenar de bombers que correran vestits d’atletes.

Escudé també assistirà diumenge a les 14.45h al lliurament de premis del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Polo que es disputa els dies 22 i 23 d’octubre, i 29 i 30 d’octubre al Reial Club de Polo de Barcelona.

Al trofeu, hi participen el RCPolo Barcelona, el CP Ampurdan, el Geneva PC i el Adt Scharlau Bonhill PT. El sistema de joc és de tots els equips contra tots els equips. Diumenge a les 12.30h jugaran el 3r i 4t classificats, i la final es jugarà diumenge 30 d’octubre a les 14h.

El comissionat d’Esports també assistirà al partit que jugaran el Futbol Club Barcelona i el Granada dissabte a les 20.45 al Camp Nou, i en el que es durà a terme un acte contra l’homofòbia.

Agenda cap de setmana
També aquest cap de setmana se celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Bèisbol. Entre el 28 i el 30 d’octubre, el Camp Municipal Carlos Pérez de Rozas serà l’escenari de la 21 edició d’aquest campionat. Hi participen la selecció catalana absoluta, l’All Star Sènior 1a divisió, Alemanya DBV All Stars Team i Itàlia IBL All Stars.

Els propers 28, 29 i 30 d’Octubre al Camp Municipal Carlos Pérez de Rozas tindrà lloc el 21è Trofeu Ciutat de Barcelona amb la participació de la Selecció Catalana Absoluta, l’All Star Sènior 1a Divisió, Alemanya DBV All Stars Team i Itàlia IBL All Stars. El partit d’inauguració tindrà lloc divendres a les 19.30h. Diumenge a les 9 h es jugarà el partit entre el 3r i el 4t classificat, i a les 11.30h, es jugarà la final entre el 1r i el 2n classificat.





Paraules clau

esport/ esports/