Gala Pin participa a la visita a la producció de llums i bosses de Nadal de #RavalKm0 : Servei de Premsa

Gala Pin participa a la visita a la producció de llums i bosses de Nadal de #RavalKm0

07/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts 8 de novembre, a les 10:15 hores (carrer de les Tàpies, 6), la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, participa a la visita a les entitats on s’estan produint els llums i bosses de Nadal elaborades en el marc del projecte formatiu, ocupacional i de responsabilitat social #RavalKm0. A l’acte també participaran el director de la Fundació Tot Raval, Óscar Esteban, així com representants de les entitats implicades, els caps de producció, els treballadors i els finançadors del projecte.

El projecte #RavalKm0, impulsat pel grup motor de Territori Socialment Responsable, ha estat desenvolupat a partir del treball col·lectiu de diferents entitats, institucions i comerços del barri per construir i aplicar una filosofia socialment responsable. S’adreça sobretot a generar oportunitats per a persones del Raval en situació d’atur, que hi han participat produint 32 arcs lumínics que guarniran alguns carrers i equipaments del barri durant la campanya de Nadal i 5.000 bosses de roba que els comerciants adherits a l’Eix Comercial del Raval repartiran entre veïns, veïnes i visitants.

Us convidem a conèixer de primera mà el projecte visitant les entitats on s’estan produïnt aquests elements: Estel Tàpia i Dona Kolors (confecció de bosses) i Impulsem (producció de llums i serigrafia de bosses).





Paraules clau

#RavalKm0/