L’Ajuntament de Barcelona impulsa la qualitat democràtica a través de la convocatòria d’uns premis : Servei de Premsa

L’Ajuntament de Barcelona impulsa la qualitat democràtica a través de la convocatòria d’uns premis

16/11/2016

Es destinen 144.000 euros a finançar projectes innovadors en l’àmbit de la participació, l’acció comunitària i la tecnopolítica

 

Des d’avui i fins el 15 de desembre l’Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria dels Premis innovadors a la Qualitat Democràtica, que consisteixen en finançar projectes que proposin avenços en el camp de la participació, l’acció comunitària i la tecnopolítica.

 

att45142

 

Des de l’àrea de Participació es vol posar en valor les iniciatives ciutadanes relacionades amb innovació democràtica a través d’aquests premis, ja que “el govern municipal té la plena convicció que l’aprofundiment democràtic a la societat, i per tant a les institucions, ha de venir de la mà de la ciutadania, ja que està duent a terme pràctiques de qualitat democràtica per les que cal apostar”, considera Gala Pin, regidora de Participació.

Aquesta convocatòria vol promoure la iniciativa ciutadana per repensar millores en la qualitat democràtica a la ciutat de Barcelona i facilitar-ne la seva execució. A través d’aquesta iniciativa es finançaran projectes per un total de 144.000 euros. En concret, s’atorgaran fins a 30.000 euros a les persones o entitats que presentin millores en el desenvolupament de projectes de qualitat democràtica i fins a 18.000 euros per projectes de recerca. A més, es compensarà amb 150 euros als projectes que superin els 60 punts (segons les bases)

Els projectes que resultin premiats a la convocatòria hauran d’executar-se en un període màxim de 12 mesos des de que es faci efectiu el cobrament dels premis.

Per tal d’aclarir possibles dubtes, l’àrea de Participació ha organitzat un punt informatiu el proper 1 de desembre, a la Fundació CIDOB, entre les 16 i les 20 hores. En el marc de la mateixa sessió, el comissionat de Participació, Fernando Pindado, farà una presentació pública dels premis a les 18 hores.

 

Document relacionatCompartiu aquest contingut