Acte d’encesa dels llums de Nadal : Servei de Premsa

Acte d’encesa dels llums de Nadal

23/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 24 de novembre, a les 19:00 hores, l’alcaldessa, Ada Colau, assisteix a l’acte simbòlic d’encesa dels llums Nadal, que enguany se celebrarà a la confluència de la ronda de Sant Pau amb l’avinguda Paral·lel. A l’acte hi participarà Salvador Vendrell, president de la Fundació Barcelona Comerç, i Gabriel Jené, president de Barcelona Oberta.

També hi assistirà la regidora del districte de l’Eixample, Montse Ballarín, la regidora del districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Mercedes Vidal, a més del tinent d’Alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni.

L’acte d’encesa comptarà amb un espectacle de llums i música, conduït per l’actiu Mercedes Sampietro, que llegirà un escrit amb les “instruccions per somniar” mentre el personatge d’aquest Nadal a Barcelona, la “Ballarina dels somnis”, surt de la seva caixa per convidar a tots els barcelonins i barcelonines a somniar i a omplir la ciutat de generositat, amor, solidaritat, alegria i somnis.





Paraules clau

nadal/ nadal 2016/