Collboni i Ballarín assisteixen a l’inici del 8è Gran Recapte d’Aliments a Catalunya : Servei de Premsa

Collboni i Ballarín assisteixen a l’inici del 8è Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

24/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 25 de novembre, a les 9:00 hores, el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, assistiran al tret de sortida del Gran Recapte 2016. L’acte, que tindrà lloc al Mercat de les Corts (Travessera de les Corts, 215) també comptarà amb la presència del president del Banc dels Aliments de Barcelona, Eduard Arruga; i la vicepresidenta, Roser Brutau.

La campanya de recollida d’enguany ja suma més de 26.000 voluntaris que faran possible poder habilitar 2.500 punts de recollida arreu de Catalunya. La localització d’aquests punts es pot consultar online al web del Gran Recapte (www.granrecapte.com/ca/donacions).

Les persones que no es puguin desplaçar a aquests punts poden fer les seves donacions online al següent enllaç: www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments.

El Gran Recapte és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, però també ha de servir per a sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya sobre la realitat actual de pobresa al nostre país.

 

 





Paraules clau

8è Gran Recapte d'Aliments a Catalunya/