Escudé assisteix a la Cursa Jean Bouin i al 140è aniversari del Centre Excursionista de Catalunya : Servei de Premsa

Escudé assisteix a la Cursa Jean Bouin i al 140è aniversari del Centre Excursionista de Catalunya

25/11/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

• Diumenge se celebra el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Taula, en el qual participaran vuit dels millors jugadors del món

 

El comissionat d’Esports, David Escudé, donarà el tret de sortida a la Cursa Jean Bouin aquest diumenge 27 de novembre. Les Curses Open de 5 i 10 km per a corredors populars i veterans, amb sortida conjunta des de l’Avinguda Rius i Taulet, obriran la matinal a les 9 h i passaran per alguns dels principals carrers de Barcelona. La resta de curses se celebraran a partir de les 10.45h en dos circuits del Parc de Montjuïc amb sortida i arribada a l’avinguda de Maria Cristina.

La Jean Bouin compta amb la participació d’esportistes de tots els nivells, des dels infants i joves que participen a les curses de categories escolars fins a la Cursa Internacional d’elit. El comissionat lliurarà els premis a les 13.30h. a l’avinguda Maria Cristina.

Escudé també assistirà aquest dissabte 26 de novembre a les 10.30h a l’acte de celebració del 140è aniversari del Centre Excursionista de Catalunya. La celebració tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, al carrer Rosselló, 515. A l’acte també hi seran presents el conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, i el president del Centre Excursionista de Catalunya, Josep Manel Puente.

El Gran Trail Collserola començarà dissabte 26 de novembre a partir de les 8h, des del Velòdrom d’Horta, al Passeig de la Vall d’Hebron, 185. Després d’un recorregut de 76 kms pel Parc de Collserola en el cas del Gran Trail, i de 46kms en el cas de la Mitja Volta, el recorregut acabarà un altre cop en el punt de sortida.

I diumenge 27 de novembre a partir de les 9h, començarà al Complex Esportiu Municipal de La Mar Bella la primera trobada de Multiesport, en la qual participaran un centenar d’escolars de diferents nivells d’Educació Primària.

Finalment, el mateix diumenge 27 a partir de les 17h, el Poliesportiu de La Salle Bonanova (c/Sant Joan de la Salle, 20) acollirà el 30è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de tennis taula.

Hi participaran vuit dels millors jugadors del món, entre els quals, Dimitrij Ovtcharov (Alemanya), número 6 del món i guanyador de les dues últimes edicions del Ciutat de Barcelona; Andrej Gacina (Croàcia), 20è del món; Alexander Shibaev (Rússia), 26è del món; Panagiotis Gionis (Grècia), 27è del món; He Zhi Wen (Espanya), primer jugador de la història en ser campió del món de veterans i olímpic el mateix any; Oriol Monzó (Catalunya), actual campió de Catalunya per 5a vegada; Marc Duran (Catalunya), quatre vegades campió de Catalunya; Jesús Cantero (Espanya), actual campió d’Espanya.





Paraules clau

esport/