L’alcaldessa inaugura la jornada institucional “Innovació educativa, territori i equitat”, en el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora : Servei de Premsa

L’alcaldessa inaugura la jornada institucional “Innovació educativa, territori i equitat”, en el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora

29/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres, 30 de novembre, a les 9.30 hores, l’alcaldessa, Ada Colau, inaugurarà la jornada institucional “Innovació educativa, territori i equitat”, en el marc del Dia Internacional de la Ciutat Educadora que tindrà lloc a la Sala Pau Gil del Recinte Modernista de l’antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (carrer Sant Antoni Maria Claret, 167). També hi assistiran la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, i el comissionat d’Educació de l’Ajuntament, Miquel Àngel Essomba.

La ciutat de Barcelona vol commemorar aquesta data amb l’organització d’unes jornades que, sota el títol genèric de “Innovació educativa, territori i equitat”, aportin reflexió i debat sobre el paper de la ciutat en la innovació educativa i en el què aquesta pot aportar en el treball amb la comunitat i en la garantia universal del dret a l’educació i a l’accés a tots els recursos educatius.

La jornada vol ser un espai per reflexionar sobre com els projectes d’innovació educativa poden ser instruments imprescindibles per garantir l’equitat educativa, més enllà de quina institució els promogui o de quin sigui l’agent que els implementi. Aquestes jornades estan impulsades conjuntament des del Departament de Ciutat Educadora i l’Institut d’Educació de Barcelona.

Dossier de premsa

 





Paraules clau

educació/ innovació/