L’alcaldessa de Barcelona participa a la 13a edició del Premi Fundació Barcelona Comerç : Servei de Premsa

L’alcaldessa de Barcelona participa a la 13a edició del Premi Fundació Barcelona Comerç

30/11/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 1 de desembre, a les 21:30 hores, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, participarà al lliurament de la 13a edició del Premi de la Fundació Barcelona Comerç. A l’acte també assistiran el tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació, Jaume Collboni; i la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín.  L’acte tindrà lloc a l’UPPER Space (avda. Doctor Marañón, 17).

Aquest guardó, que la Fundació Barcelona Comerç lliura des de l’any 2004, vol ser un referent en el reconeixement de la defensa del comerç urbà i s’atorga, com diuen les seves bases: “a una persona, entitat o empresa, que s’hagi distingit especialment en la defensa o consolidació del comerç urbà i dels Eixos Comercials, com elements importants de vertebració i manteniment de la nostra idea social i cultural de la ciutat”.

La Fundació Barcelona Comerç agrupa 16 eixos comercials de la ciutat en el seu patronat: carrer de Sants, Cor d’Horta i Mercat, Cor Eixample, Creu Coberta, Eix Clot, Eix Comercial de Gran de Gràcia, Eix comercial de Sant Gervasi, Eix Comercial del Raval, Eix Fort Pienc, Eix Maragall, Eix Sagrada Família, Eix de Sant Andreu, Nou Barris Centre Comerç, Sant Antoni Comerç, Sant Martí Eix comercial, Sants-Les Corts Eix Comercial, Sarrià Eix Comercial.





Paraules clau

comerç/