Laia Ortiz valora el recurs contenciós administratiu contra la instrucció sobre pobresa energètica interposada per la Asociación Española de la Indústria Eléctrica (UNESA) : Servei de Premsa

Laia Ortiz valora el recurs contenciós administratiu contra la instrucció sobre pobresa energètica interposada per la Asociación Española de la Indústria Eléctrica (UNESA)

02/12/2016Temps estimat de lectura: 1 minut

Avui divendres 2 de desembre, a les 15:45 hores (Galeria Gòtica, Ajuntament de Barcelona), la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, compareix per a valorar el recurs contenciós administratiu que ha interposat la Asociación Española de la Indústria Eléctrica (UNESA) contra la instrucció de l’Ajuntament de Barcelona sobre els mecanismes de protecció social per afrontar l’emergència en l’àmbit de la pobresa energètica.

Juntament amb la demanda, UNESA ha demanat al jutge mesures cautelars de suspensió dels apartats de la instrucció relatius als requeriments previs a les companyies sobre els talls de subministrament i la sanció de tall per no haver sol·licitat l’informe als serveis socials.Compartiu aquest contingut

Paraules clau
pobresa energética/
Anar a l'inici d'aquesta pàgina