Nombroses activitats esportives omplen la ciutat aquest cap de setmana : Servei de Premsa

Nombroses activitats esportives omplen la ciutat aquest cap de setmana

16/12/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

Aquest dissabte 17 de desembre, entre les 18h i les 21.30h, el Palau Sant Jordi serà l’escenari de la Superprestigio Dirt Track, una de les millors competicions de flat-track que es poden veure al món. Comptarà amb 10 dels millors pilots de motociclisme, entre ells Marc Márquez, Brad Baker, Toni Elías, Àlex Márquez, Nico Terol o Julián Simón.

També dissabte, a partir de les 11h, se celebrarà la Buff® Epic Run 2016, una de les proves esportives més singulars del panorama de curses d’obstacles.

El recorregut inclou diferents obstacles col•locats per l’organització, com laberints de cordes, basses de fang, muntanyes de pneumàtics, piscines d’escuma o murs de bales de palla, entre altres. S’hi pot participar sol o en equip i amb disfressa o sense. El punt de sortida serà a la confluència de Dr. Font i Quer, amb Passeig Olímpic.

A les 9.45h de dissabte, 17 de desembre, començarà a la plaça Maria Cristina la XIX Marxa Specials Olympics, que arribarà al Palau Blaugrana cap a les 10.45h. A partir de les 11h, el Palau acollirà el lliurament dels 9ès Premis Nacionals Special Olympics.

La platja de la Nova Icària serà l’escenari del Torneig Love it de Volei, un torneig benèfic per recaptar fons per a La Marató de TV3 que es disputarà dissabte 17 i diumenge 18 des de les 8h a les 18h, els dos dies. Dissabte es celebraran els partits dupla masculí i femení, i diumenge els partits de mixtos.

Al migdia de dissabte començarà la 24h Ultrafons a les pistes del Complex Esportiu Municipal de Can Dragó. Durant tot un dia, i de forma continuada, se celebraran proves atlètiques de diferents modalitats. Començarà a les 12h de dissabte i acabarà a les 13h de diumenge.

Diumenge, a a partir de les 9h, es celebrarà la 39a edició de la Cursa de la Sagrera amb distàncies de 5 i 10km. El punt de sortida serà al carrer Hondures amb el carrer Josep Estivill. L’edat mínima per participar és de 16 anys. La Cursa de la Sagrera forma part de la 16a Lliga Internet-Championchip 2016 i la IX Challenge BCN10K.

També a les 9h de diumenge començarà la Caminada de Nadal Solidària, la darrera del cicle de caminades per Barcelona de 2016. Sortirà del Parc de la Ciutadella i tornarà al mateix punt després d’un recorregut d11kms.

Per tancar el diumenge 18 de desembre, a la tarda tindrà lloc la 2a Cursa d’Orientació sobre Patins de Barcelona. A partir de les 16h, diferents equips de patinadors d’entre 2 o 3 persones correran pels diferents districtes de Barcelona per anar aconseguint les fites que se’ls marcaran.





Paraules clau

esport/