Barcelona, quarta en l’índex mundial de ciutats esportives : Servei de Premsa

Barcelona, quarta en l’índex mundial de ciutats esportives

20/12/2016



Temps estimat de lectura: 1 minut

Londres, Rio de Janeiro i Laussane són les úniques ciutats que superen la capital catalana.

Per al Comissionat d’Esports, David Escudé, “ens mantenim en el cim de l’esport mundial gràcies al treball continuat i rigorós de tot el sector esportiu de la ciutat”

 

Barcelona ha quedat en quarta posició d’entre 50 ciutats competidores en l’últim índex de les Ciutats Esportives, feta per TSE Consulting i la revista Around the Rings, que valora l’acollida de grans esdeveniments esportius, les instal•lacions esportives i la població activa i saludable de les ciutats.

Altre dels factors decisius en el resultat és haver estat recentment seu de Jocs Olímpics o celebracions similars, raó determinant per l’entrada de Rio al ranquing en segona posició. Una combinació d’una votació pública en línia i un vot dels experts de la indústria dels esports acaba determinant el posicionament final.

El comissionat d’Esports, David Escudé, ha destacat el fet que “aquesta consolidació de la marca Barcelona en la vessant esportiva arriba en un moment especialment significatiu per a la ciutat, que es prepara per commemorar el 25è aniversari de la celebració dels JJOO de Barcelona 92”





Paraules clau

esport/