La Cursa dels Nassos omple els carrers de Barcelona amb més d’11.300 atletes : Servei de Premsa

La Cursa dels Nassos omple els carrers de Barcelona amb més d’11.300 atletes

31/12/2016



Temps estimat de lectura: 2 minuts

El comissionat, David Escudé, destaca que “tant el nombre de corredors i corredores com les marques dels atletes d’elit que han participat demostren la importància d’aquesta cita en el calendari esportiu de la ciutat”.

És per incrementar la seva potència, que l’Institut Barcelona Esports ha modificat aquest any el model de gestió, per tal que la cursa continuï creixent en qualitat i en nombre de participants.

 

Més d’11.300 atletes han participat aquesta tarda a la Cursa dels Nassos 2017, en una prova que ha destacat per les escenes divertides de la majoria dels participants i per les bones marques dels participants d’elit. El guanyador en categoria masculina ha estat Carles Castillejo, que ha aconseguit una marca de 28’45” . La guanyadora en categoria femenina ha estat Marta Galimany, amb una marca de 33’47”.

 

Del total de participants, un 72,15%% han estat homes i un 27,85%, dones.

El comissionat d’Esports, David Escudé, ha destacat “el gran nombre de participants d’aquesta edició en què s’ha incrementat la participació d’un 6,7% respecte l’edició anterior. Tant el nombre de corredors i corredores com les marques dels atletes d’elit que han participat demostren la importància d’aquesta cita en el calendari esportiu de la ciutat. És per incrementar la seva potència, que l’Institut Barcelona Esports ha modificat aquest any el model de gestió, per tal que la cursa continuï creixent en qualitat i en nombre de participants”.

La Cursa enceta així nova etapa. L’Ajuntament de Barcelona, mitjançant l’Institut Barcelona Esports, va treure a concurs la direcció executiva de la Cursa per a les edicions 2016-2017-2018, que ha recaigut en mans de l’entitat La Sansi.

La Cursa dels Nassos 2016 ha tingut aquest any nombroses novetats que l’han fet encara més especial per als corredors i corredores. Una prova que és ja de per sí singular, en celebrar-se poques hores abans d’acabar l’any.

Així, els corredors han pogut arribar a meta amb llanternes de LED a les mans, gràcies al punt d’avituallament ubicat al kilòmetre 9 de la cursa. També s’ha organitzat un espectacle amb làser en acabar la prova, a més dels ja coneguts concursos de dibuix o de disfresses.
Foto 1

Foto guanyadores

Foto guanyadors





Paraules clau

cursa dels nassos/ esports/