David Escudé assisteix a la Festa del Barnatresc 2016 que tanca l’any de caminades a la ciutat : Servei de Premsa

David Escudé assisteix a la Festa del Barnatresc 2016 que tanca l’any de caminades a la ciutat

18/01/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dijous 19 de gener, a les 20:00 hores, a la Festa del Barnatresc 2016, el comissionat d’Esports, David Escudé, assistirà al lliurarament de les insígnies a les persones que van participar a les caminades al llarg de l’any passat, així com també els premis i mencions especials del concurs fotogràfic. També es farà entrega dels premis al concurs literari “Vivències Barnatresc”.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Cotxeres de Sants, al carrer de Sants, 79.

Les caminades del cicle Barnatresc se celebren amb una freqüència mensual i recorren els diferents districtes de Barcelona. Són gratuïtes i obertes a tot el públic, amb la voluntat d’oferir una opció amena de fer activitat física moderada mentre es camina per indrets fora dels circuits més transitats de la ciutat.

Durant la Festa Barnatresc, es facilitarà la informació sobre el cicle de caminades de l’any 2016 i es donarà a conèixer el calendari i els detalls del 2017.
34.075 participants al 2016

Les dades indiquen un increment del 10% en el nombre de participants durant el passat any, arribant a 34.075 persones que es van inscriure a les caminades.

La Caminada de Barcelona (ruta dels vuit parcs) del 24 de gener, va ser la més nombrosa de totes. Hi van participar un total de 4.154 persones, representant un increment del 28% respecte la de l’any passat. La caminada que més va créixer en comparació al 2015 va ser la Caminada Olímpica del 3 de juliol, recorrent el litoral barceloní des del Fòrum fins a plaça Espanya.





Paraules clau

esport/