Ada Colau signa un conveni per compartir l’eina de participació de Barcelona amb altres ciutats metropolitanes : Servei de Premsa

Ada Colau signa un conveni per compartir l’eina de participació de Barcelona amb altres ciutats metropolitanes

31/01/2017

Dimecres 1 de febrer, a les 10:00 hores, al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, signa un conveni de col·laboració amb Xavier Fonollosa, president del consorci Localret, per a impulsar la plataforma Decidim.Barcelona a diferents ciutats metropolitanes.

La regidora de Participació i Districtes, Gala Pin, explicarà el projecte de la plataforma Decidim.Barcelona, una eina de software lliure i col·laboratiu que permet la coproducció de polítiques, sumant les aportacions de la ciutadania de forma transparent i traçable.

L’acte comptarà, també, amb la presència de representació institucional de diferents ciutats que s’adheriran properament al conveni per poder fer ús de l’eina del Decidim.Barcelona.  Aquesta són Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà; Juli Fernàndez, alcalde de Sabadell; Jordi Ballart Pastor, alcalde de Terrassa; Meritxell Budó, vicepresidenta quarta i presidenta delegada de l’Àrea d’Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona; Manuel Brinquis, tinent d’alcalde d’Hisenda i Serveis Centralitzats de l’Hospitalet de Llobregat i Joan Puigdomenech, regidor de Medi Ambient i comissionat de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 Compartiu aquest contingut