David Escudé inaugura el programa d’actes del 25è aniversari Bcn 92, amb la primera de les conferències previstes : Servei de Premsa

David Escudé inaugura el programa d’actes del 25è aniversari Bcn 92, amb la primera de les conferències previstes

07/02/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 8 de febrer, a les 18:30 hores, el comissionat d’Esports, David Escudé, obre la primera conferència del cicle “Ciutat i Olimpisme”, titulada “Els Jocs entre bastidors”. Amb aquest acte s’inaugura la programació prevista per a la commemoració del 25è aniversari dels Jocs Olímpics i Paralímpics Barcelona 92.

La primera del cicle de 5 conferències “Ciutat i olimpisme” tracta el paper que va tenir el Centre Municipal d’Operacions durant els Jocs, des d’on es gestionaven emergències que sorgien durant aquell esdeveniment. També es parlarà del pla d’extensió de l’educació física, de la Treva de Sarajevo, de les instal·lacions olímpiques i del canvi de visió que va suposar els Jocs.

La periodista Olga Viza serà l’encarregada de conduir i moderar la taula rodona, que tindrà com a participants a figures que van tenir responsabilitats en aquests àmbits dels Jocs: Francisco Longo (Centre Municipal d’Operacions); Montse Ciuró (Pla d’extensió de l’Educació Física); Josep Antoni Acebillo (arquitectura, urbanisme i holding); Pere Manuel Gutiérrez (COOB); Manel Vila (treva de Sarajevo); Enric Truñó (regidors d’Esports durant els Jocs)

En el decurs de l’acte, que tindrà lloc a la Sala Moragas d’El Born Centre de Cultura i Memòria (plaça Comercial, 12), es presentarà també una reedició de “La Municipal”, revista interna municipal que inclou una mostra dels articles publicats entre 1989 i 1992 vinculades amb els Jocs.





Paraules clau

esports/