Ada Colau presideix la lectura del Pregó dels Infants de les festes de Santa Eulàlia : Servei de Premsa

Ada Colau presideix la lectura del Pregó dels Infants de les festes de Santa Eulàlia

09/02/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Divendres 10 de febrer, a les 10h, (Plaça Sant Jaume), tindrà lloc la lectura del Pregó dels Infants de les festes de Santa Eulàlia amb la participació de prop de 800 escolars. L’acte estarà presidit per l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També hi assistiran el segon tinent d’alcalde, Jaume Collboni, la tercera tinent d’alcalde, Laia Ortiz, el comissionat d’Educació i Universitat, Miquel Àngel Essomba, i el coordinador del Pla Ciutat Barcelona Refugi, Ignasi Calvó.

L’alcaldessa va encarregar als alumnes de 3r, 4t i 5è de Primària de 13 escoles de la ciutat que elaboressin el pregó de la Festa Major d’Hivern entorn la temàtica “Barcelona, ciutat acollidora”. Al llarg dels darrers mesos, els alumnes han estat informant-se i debatent sobre la situació dels refugiats i han treballat de forma col·laborativa per arribar a la redacció final del text. .

El pregó dels Infants és una activitat educativa que té com a objectiu la difusió i la promoció dels drets dels infants, i en concret, el dret a la participació i el reconeixement dels infants com a ciutadans de ple dret.





Paraules clau

pregó dels infants/ santa eulàlia/