Pisarello visita el Poblenou Maker District per donar visibilitat als projectes d’innovació social digital existents al barri : Servei de Premsa

Pisarello visita el Poblenou Maker District per donar visibilitat als projectes d’innovació social digital existents al barri

13/02/2017

Dimarts 14 de febrer, a les 11:45 hores (seu de Poblenou Urban District, Galeria La Plataforma, carrer Pujades, 99 baixos), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, atén els mitjans per explicar les iniciatives de suport i d’impuls al projecte Poblenou Maker District: Fem Barri, que s’emmarca en el Pla Barcelona Ciutat Digital definit per aquest mandat.

Pisarello estarà acompanyat de la regidora de Participació i Districtes, Gala Pin, i de la Comissionada de Tecnologia i innovació digital, Francesca Bria.  Aquesta iniciativa del  Poblenou Maker District: Fem Barri vol donar visibilitat als projectes d’innovació social digital existents i fomentar la indústria 4.0, i a la vegada impulsar polítiques que facilitin l’accés al finançament d’aquestes iniciatives econòmiques que través de la tecnologia faciliten solucions innovadores a reptes socials i ciutadans.Compartiu aquest contingut