Pisarello signa un pacte de ciutat amb empreses telefòniques i tecnològiques per combatre la bretxa digital : Servei de Premsa

Pisarello signa un pacte de ciutat amb empreses telefòniques i tecnològiques per combatre la bretxa digital

21/02/2017Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimecres 22 de febrer, a les 11:30 hores (Saló de la Ciutat, Ajuntament de Barcelona), el primer tinent d’alcaldia, Gerardo Pisarello, signarà la Declaració de Barcelona per a la Inclusió Social Digital. Es tracta d’un acord per tal que les grans empreses de telefonia i tecnològiques presents a la capital mundial del mòbil col·laborin en l’estratègia contra la bretxa digital que impulsa l’Ajuntament de Barcelona.

A la signatura hi participaran Aleix Valls, Director General Mobile World Capital Barcelona; Santiago Moreno, Director general de Fundación Vodafone España; Joan Cruz, Director de Relacions Institucionals de Fundació Telefónica; Rocío Miranda de Larra, Directora de Responsabilitat Social Corporativa i sostenibilitat d’Orange Espanya; Xavier Massa, Director d’Operacions d’Administració Pública de Cisco Systems; i Pau Ortiz, Spain Enterprise Manager de Lenovo.

 

Paraules clau

bretxa digital/ inclusió social digital/