El Parc del Tibidabo obre el 4 de març amb dues noves atraccions per als més petits i entrada gratuïta per als titulars de la targeta rosa : Servei de Premsa

El Parc del Tibidabo obre el 4 de març amb dues noves atraccions per als més petits i entrada gratuïta per als titulars de la targeta rosa

01/03/2017Temps estimat de lectura: 4 minuts

Obre les seves portes aquest dissabte, amb l’estrena del mini hurakan i un nou trenet Txu Txu, i renova la programació dels espectacles de cloenda i itinerants, amb nous personatges

A partir d’aquesta temporada els titulars de la targeta rosa podran accedir-hi de manera gratuïta, i s’ofereix 6.900 beques amb entrada gratis per a aquells esplais o centres amb necessitats especials

La temporada passada, el Parc va tancar amb un total de 725.293 visitants, xifra rècord que permet consolidar l’ampliació de l’horari d’obertura a partir de les 11 hores per enguany

 

 

Dissabte 4 de març comença la nova temporada al Parc d’Atraccions Tibidabo. En aquest nou període el públic podrà gaudir de cara a la primavera de nous espais com les “Fonts d’aigua interactives” i l’arribada d’un remodelat Avió, i des de l’inici de temporada de dues noves atraccions per als i les més petites, estrenes al Dididabo, el cinema en quatre dimensions, i nous espectacles de cloenda i itinerants, sota l’eslògan “Emocions d’alçada”.

L’any passat, el parc del Tibidabo va tancar la temporada amb uns resultats de rècord, que permeten enguany consolidar l’ampliació de l’horari d’obertura, de manera que es podrà gaudir de totes les atraccions i espectacles a partir de les 11 del matí.

 

 

Durant el 2016 es van batre tots els rècords d’assistència. Van visitar el Parc 725.293 persones en els 155 dies que va estar obert, o el que és el mateix, una mitjana de 4.679 persones al dia. Això suposa un augment del 6% respecte de l’any anterior.

Aquest creixement es deu, en gran mesura, a que el Parc ha estat obert tots els dies d’agost, a banda de obrir un hora abans durant l’època nadalenca.

Només a l’agost es van rebre fins a 165.464 visitants, un 22% més que el mateix mes del 2015.

 

 

El nombre de famílies que gaudeixen de l’abonament Tibiclub Familiar ha crescut fins a 21.851, un 10% respecte l’any anterior. Gràcies a aquest fet, aquest col·lectiu creix fins als 84.078 socis.

 

Visitants totals: 725.293                               Visitants al dia: 4.679                Dies d’obertura: 155

 

 

 

El Parc del Tibidabo treballa per oferir novetats en atraccions i espectacles que aquest any gaudiran els més petits, seguint el seu eix de treball de les Experiències, amb dues noves atraccions: el mini hurakan i un nou trenet Txu Txu envoltat d’un hort gegant.

En l’oferta de programació lúdica, també s’estrenaran dues pel·lícules en quatre dimensions de gran èxit al cinema del Parc el Dididabo i nous espectacles de cloenda i itinerants com el Tibicabaret, el nous personatges com el Boccato di cardinale i el nou espectacle de les aventures de les mascotes del Tibidabo, TI, BI, DA i BO.

 

La nova àrea de les “Fonts Interactives” amb jocs d’aigua, llum i so, serà també una de les esperades novetats d’aquesta temporada, juntament amb la renovació de l’àrea principal amb una Yogurteria Danone i una nova àrea de jocs.

A més el Parc estrenarà una nova web amb més funcionalitats i una imatge renovada que facilitaran la interactivitat del públic.

 

 

El Tibidabo és un parc històric que respecta el seu passat, valora el present i treballa cap al futur i per això basa la seva gestió sobre quatre eixos estratègics: les experiències, l’educació, la sostenibilitat i la solidaritat.

Enguany s’ofereix com a novetat que a partir d’aquesta temporada també els titulars de la tarjeta rosa podran accedir-hi de manera gratuïta.

En l’àmbit solidari també cal destacar com a novetat que des de la finalització del curs escolar, s’oferiran beques per entrar gratuïtament al parc per a aquells esplais o centres amb necessitats especials.

A més també estan previstes una dotzena de festes solidàries, algunes d’elles ja de llarga tradició. I es que en els darrers 10 anys el Parc ha celebrat més de 70 jornades solidàries i ha col·laborat amb més de 550 entitats socials beneficiàries.

 

 En l’àmbit educatiu, i per als escolars, es presenta com a novetat els nous tallers de robòtica a l’espai Creatibi de Lego Education i l’ampliació de la jornada d’experimentació física Fisidabo, organitzada per la UPC. A més es commemoren 10 anys de les exitoses activitats didàctiques de ciència i tecnologia que també han batut rècord d’assistència l’última temporada.

 

 

D’altra banda, el Parc continua treballant per oferir una oferta de menjar saludable i en aquesta línia es continuarà la col·laboració amb la Fundació Alícia i es treballarà en una nova oferta adreçada a persones celíaques o amb intoleràncies alimentàries. Es consolida també la setmana de l’alimentació saludable adreçada als socis Tibiclub.

Quant a la sostenibilitat, destaquen com a fites de la temporada:  l’increment del 10% en la recollida selectiva de residus i la consolidació del model 60/40 en quant a accessibilitat (el 60% dels visitants del Parc hi accedeixen en transport públic i només el 40% en transport privat), a més de totes les opcions de transport gratuïtes per a socis.

 

Descarregar dossier en format PDF

 

Paraules clau

parc d'atraccions tibidabo/ Parc del Tibidabo/ tibidabo/