Jaume Collboni assisteix a l’obertura de temporada del Parc del Tibidabo : Servei de Premsa

Jaume Collboni assisteix a l’obertura de temporada del Parc del Tibidabo

04/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

El tinent d’alcaldia d’Empresa, Cultura i Innovació i president de BSM, Jaume Collboni ha assistit avui a l’obertura de la nova temporada del Parc d’Atraccions del Tibidabo, que s’estrena avui dissabte 4 de març i fins a finals d’any, amb dues noves atraccions infantils: el mini hurakan i el nou trenet Txu Txu, i la renovació de la programació dels espectacles de cloenda i itinerants, amb nous personatges.

 

 

Collboni ha afirmat que “el Parc del Tibidabo ja s’ha consolidat com una oferta d’oci públic per a les families de Barcelona. Una oferta d’èxit que cada vegada té més visitants”. El tinent d’alcaldia ha afirmat també que “el Tibidabo genera beneficis econòmics que volem revertir en en el propi parc i en una oferta social i solidària”. Enguany 250.000 titulars de la targeta rosa podran accedir-hi de manera gratuïta, i s’oferiran 6.900 beques amb entrada gratis per a aquells esplais o centres amb necessitats especials.

La temporada pasada, el Parc va tancar amb un total de 725.293 visitants, xifra rècord que permet consolidar l’ampliació de l’horari d’obertura a partir de les 11 hores per enguany.





Paraules clau

tibidabo/