Janet Sanz inaugura la conferència internacional “Tramvia-Ciutat” : Servei de Premsa

Janet Sanz inaugura la conferència internacional “Tramvia-Ciutat”

06/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

Dimarts, 7 de març, a les 9:00 hores (Sala d’Actes de l’Escola de Camins, c/Jordi Girona 1-3) la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, inaugurarà la conferència internacional “Tramvia-Ciutat”, que se celebrarà durant dos dies a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona de la UPC. A l’obertura també hi assistirà Pedro Díez, director de l’Escola  i Jordi Segalàs, director de l’Institut Universitari de Recerca en Ciència i Tecnologies de la Sostenibilitat de la UPC.

També participaran a la conferència la regidora de Mobilitat, Mercedes Vidal i la regidora del districte de l’Eixample, Montserrat Ballarín.

La conferència inaugural anirà a càrrec de Samuel I. Schwartz, un dels principals experts en transport dels Estats Units que ha treballat durant més de 40 anys en aspectes relacionats amb la mobilitat de Nova York. Actual president del SSC GPO Group, va ser dels primers a fer el pas de la pura enginyeria de trànsit a les polítiques de mobilitat sostenible, encapçalant per primera vegada iniciatives innovadores en aquesta matèria a Nova York: amb propostes de contenció del cotxe, apostant per zones pacificades al trànsit i peatges d’accés o defensant la implantació de carrils bus i carrils bici.

A les 10:30 hores, a la sala de reunions de l’Escola de Camins,  hi haurà una atenció als mitjans en la qual intervindran Janet Sanz, Jordi Segalàs i Samuel I. Schwartz.

Podeu consultar el programa de la Conferència en el següent enllaç:

 

https://tramviaciutat.upc.edu/index.php/ca/programa/

 





Paraules clau

Tramvia-Ciutat/