L’Eixample crearà una gran cruïlla de vianants a Borrell amb Tamarit, per pacificar l’entorn del mercat de Sant Antoni : Servei de Premsa

L’Eixample crearà una gran cruïlla de vianants a Borrell amb Tamarit, per pacificar l’entorn del mercat de Sant Antoni

08/03/2017



Temps estimat de lectura: 1 minut

El Districte de l’Eixample ha impulsat una mesura de govern que preveu tot un seguit de projectes per tal de preservar l’espai públic, la vida veïnal, el comerç de proximitat i en definitiva el caràcter de barri de Sant Antoni. Entre les iniciatives que s’impulsaran a través d’aquesta mesura destaca la creació d’una gran illa de vianants a l’entorn del mercat de Sant Antoni, que s’anirà implantant de manera progressiva. En una primera fase, l’actuació abastarà el carrer Tamarit en el tram entre Comte Borrell i Compte Urgell,  i el carrer Compte Borrell en el tram entre els carrers de Tamarit i Manso. Abans de la reobertura del mercat remodelat, tota aquesta zona haurà passat a ser una àrea de prioritat per a vianants.

En una segona fase d’actuació, aquesta zona creixerà per Compte Borrell en el tram entre el carrer Tamarit i Floridablanca, i per Tamarit en el tram entre Borrell i el carrer de Viladomat.

Adjuntem el document amb la nota de premsa.





Paraules clau

sant antoni/